Kozijnen schilderen

Het binnenschilderwerk bestaat voor een groot deel uit kozijnen schilderen. De kozijnen zijn in een ruimte vaak directe blikvangers, waardoor het van belang is dat deze er goed uitzien. Bij het schilderen van kozijnen houden wij sterk rekening met de ondergrond, zodat het resultaat optimaal is. Het schilderen van kunststofkozijnen vergt namelijk een andere aanpak dan houten kozijnen.

De juiste kleur kiezen voor uw kozijnen

Samen met u maken wij voordat wij de kozijnen schilderen, een keuze uit het type verf en de kleuren. Bij het kiezen voor de kleuren kunnen wij u door middel van een speciaal fotoprogramma, diverse kleurcombinaties voorleggen, zodat u snel kunt zien wat het resultaat kan zijn. Vervolgens maken wij een stappenplan voor het schilderen van uw kozijnen en andere klussen. Hierdoor bent u precies op de hoogte en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.
Kozijnen schilderen

Kozijnen laten schilderen door een echte vakman

Wilt u de kozijnen door een echte vakman laten schilderen? Dan kunt u terecht bij ons schildersbedrijf in Arnhem. Kozijnen schilderen is slechts één onderdeel van de vele schildersklussen die wij voor bedrijven en particulieren uitvoeren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden van ons bedrijf.