Spuitwerk

Spuitwerk is een onderdeel van het schilderswerk waar wij ons in de jaren ‘60 als een van de eerste schildersbedrijven in Nederland mee bezig hielden. In de loop der jaren zijn de technieken van het spuitwerk aanzienlijk verbetert en zijn de eisen ook niet meer te vergelijken met die van de begin jaren. Onze medewerkers hebben daarom continu de nieuwste technieken en eisen bijgehouden, waardoor wij het meest efficiënt te werk kunnen gaan en aan alle kwaliteitseisen blijven voldoen.

Spuitwerk door schildersbedrijf Arnhem

Uiteraard zijn wij voor ons spuitwerk in het bezit van een milieuvergunning, want zonder deze vergunning mag er niet gewerkt worden. In een eigen spuiterij voeren wij de werkzaamheden vakkundig uit. Wij kunnen vele onderdelen van spuitwerk voorzien. Van kozijnen tot plinten en van deuren tot enkele planken, bij ons schildersbedrijf in Arnhem is het mogelijk om vrijwel alles van spuitwerk te voorzien.
spuitwerk

Bespaar tijd en geld met spuitwerk

Met spuitwerk kunt u een totaal ander aanblik creëren voor bijvoorbeeld een deur, keuken of meubelstuk. Door deze onderdelen te spuiten kunt u veel geld besparen, doordat u niet iets nieuws hoeft te kopen. Wilt u advies over de vele mogelijkheden en vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan! Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier op deze website of via ons telefoonnummer.