Schilder Arnhem

U bent op zoek naar een ervaren schilder in Arnhem die uw wensen kan verwezenlijken? Dan bent u bij Leunen Schilderwerken, hét schildersbedrijf van Arnhem aan het juiste adres. Onze schilders weten als geen ander in te spelen op uw wensen en het beste resultaat uit de opdracht te halen.

Eén schildersbedrijf voor verschillende werkzaamheden

Een schilder in Arnhem van Leunen Schilderwerken beschikt over eigen materieel. De materialen die de schilders gebruiken zijn van hoge kwaliteit, zodat het schilderwerk efficiënt en goed gebeurd. Wij hebben de beschikking over een hoogwerker en steigermateriaal, zodat de schilder ook op hoogte perfect kan werken. Voordat een schilder voor u aan de slag gaat bespreken wij nauwkeurig met u wat er moet gebeuren en welke materialen er voor het project ingezet dienen te worden. Zo kan er bepaald worden of de schilder met een ladder, steiger of hoogwerker aan het werk gaat. U kunt ons inschakelen voor diverse schilderwerkzaamheden, van binnenschilderwerk tot buitenschilderwerk. Uw kozijnen schilderen? Wij komen hiervoor graag bij langs in Arnhem. Ook voor complete wandafwerking inclusief spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres.
Schilder arnhem

Schildersbedrijf Arnhem inschakelen?

Wilt u ook een schilder uit Arnhem inschakelen voor het schilderwerk voor uw bedrijfsruimte, woning of ander pand, dan kunt u het formulier op deze website invullen en versturen. In de winter komt onze winterschilder graag bij u langs. Naast schilderwerkzaamheden kunnen wij ook andere klussen voor u uitvoeren zoals het plaatsen van isolatieglas. Wij zullen u vervolgens vrijblijvend een offerte op maat toesturen.