Winterschilder

Een winterschilder is een schilder die actief is tijdens de winterperiode. Het is een begrip dat door schilders in het leven is geroepen om schilders ook in de winter aan opdrachten te helpen. Bij ons kunt u daarom om de periode van november tot maart profiteren van een zeer aantrekkelijke winterkorting. Met deze korting zetten wij de jarenlange traditie van de ‘winterschilder’ voort en bieden wij onze klanten een alternatief met een korting van 10% op al het binnenschilderwerk.
Winterschilder

Uw winterschilder met aantrekkelijke tarieven

Wij bieden als schildersbedrijf in Arnhem de korting van de winterschilder om ook in de winterperiode aan voldoende opdrachten te komen en aan het werk te kunnen blijven. U krijgt dus dezelfde kwaliteit voor uw schilderwerk, maar tegen een lager tarief.

Meer informatie over de winterschilder in Arnhem?

Het verlaagde BTW tarief van de overheid voor de winterschilder is dan wel afgeschaft, toch willen wij u laten profiteren van een extra aantrekkelijk prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie. Wij zullen u vrijblijvend informeren naar de vele mogelijkheden.